Bedemand Gentofte, Hellerup & Ordrup

Velkommen hos din bedemand Gentofte, Gentofte Begravelsesforretning

Vores bedemænd i Ordrup, Hellerup og Gentofte sidder altid klar til at støtte og rådgive dig, hvis du har mistet en pårørende i Gentofte, Hellerup, Charlottenlund eller omegn.

Vi kan hjælpe dig med alt det praktiske, der kan være svært at overskue, når man er inde i en sårbar periode. Kontakt din bedemand Ordrup og omegn og få omsorgsfuld støtte og hjælp til det praktiske.

Adresse Information

Gentoftegade 36, 2820 Gentofte
Tlf. 39 65 07 07

Tid til tryghed og rådgivning

Hos Bedemand Bytoft bliver du mødt af erfarne bedemænd, der med stor indlevelse og respekt yder den fornødne støtte. Vi vægter altid omsorg og nærvær højt i vores daglige arbejde med pårørende.

Vi tager os den nødvendige tid, situationen kræver, når det drejer sig om at støtte og rådgivning. Du kan derfor altid føle dig i trygge og kompetente hænder.

Vi tilbyder omsorgsfuld støtte og praktisk hjælp i forbindelse med et dødsfald. Vi dækker hele Gentofte Kommune, og vores bedemænd står klar til at hjælpe i Klampenborg, Skovshoved, Charlottenlund, Hellerup, Dyssegård og Vangede. Vores bedemænd har stor erfaring med at bistå de efterladte i en svær situation. Vi har en stærk lokal forankring i området, og du kan trygt træffe os døgnet rundt.

Kontakt din Gentofte bedemand døgnet rundt. Vi er altid kun et opkald væk, hvis du har brug for at tale med os.

Og hvis du skulle få brug for hjælp til sorgbearbejdning, hjælper vi dig gerne med at komme i kontakt med en professionel, der kan hjælpe dig gennem den svære tid.

Din bedemand i Gentofte gennem 100 år

Bedemand Bytoft har eksisteret siden 1920, og vi har dermed fulgt mange lokale Gentofteborgere til det sidste hvilested. Vi kan bidrage med stort lokalkendskab og rettidig begravelseshjælp, når det sidste farvel skal planlægges og afholdes. Vi støtter og guider dig omsorgsfuldt gennem de mange procedurer, så du får den fornødne ro og det rette overblik i en svær tid.

Da vi er lokalt orienterede, har hver bedemand gode relationer til byens præster samt indgående kendskab til kirker og kirkegårde i området. Som både lokal Ordrup bedemand og Hellerup bedemand er vi altid klar til at hjælpe dig, når du har brug for rettidig støtte og rådgivning i forbindelse med den sidste afsked.

Derfor kan du regne med den bedste rådgivning baseret på konkret viden samt tidligere erfaring.

Og vi kan love dig at skabe de bedste rammer om en bisættelse eller begravelse, der er helt i afdødes ånd.

Bedemand Hellerup

Vi hjælper med det praktiske

Du får tilknyttet din personlige bedemand, der hjælper dig med det praktiske, så du ikke behøver bekymre dig om det, men kan koncentrere dig om planlægningen af det sidste farvel.

Bedemanden anmelder dødsfaldet til begravelsesmyndigheden, som underretter skifteretten, folkeregistret og det sociale udvalg og sørger for at rådgive dig i forhold til de overvejelser, du bør gøre dig i forhold til tilrettelæggelsen af ceremonien, som fx hvilke salmer, der ønskes sunget i kirken eller kapellet.

Har du brug for det, kan din bedemand også rådgive dig i forhold til begravelseshjælp.

Rimelige priser

At benytte en traditionel, lokal bedemand behøver ikke være dyrt, der er forskellige prisniveauer, så alle kan være med.

Det er også muligt for dig, selv at tage dig af noget af det praktiske, hvis du måtte ønske det, vi sammensætter vores ydelser, så de bliver på lige det niveau, du ønsker.

Du kan se nogle priseksempler her , og du kan også ringe ned til vores bedemand og få et tilbud baseret på dine konkrete ønsker.

Kontakt os – vi har døgnåben

I vores begravelsesforretning sidder der en bedemand klar ved telefonen, hele døgnet.

Du kan både komme i kontakt med os på 39 65 07 07, og du kan også sende os en mail her

så vender vi hurtigt tilbage til dig.