Bedemand Gentofte, Hellerup & Ordrup

Velkommen hos Gentofte Begravelsesforretning

Vores bedemand i Gentofte, Hellerup og Ordrup sidder altid klar til at støtte og rådgive dig, hvis du
har mistet en pårørende. Vi hjælper dig med at holde en smuk og mindeværdig begravelse eller bisættelse i Gentofte, Hellerup og Ordrup.

Vi kan hjælpe dig med alt det praktiske, der kan være svært at overskue, når man er inde i en sårbar periode. Kontakt vores bedemænd i Gentofte og få omsorgsfuld støtte og hjælp til det praktiske.

Adresse Information

Gentoftegade 36, 2820 Gentofte
Tlf. 39 65 07 07

Din bedemand i Gentofte gennem 100 år

Bedemand Bytoft har eksisteret siden 1920, og vi har dermed fulgt mange lokale Gentofteborgere til det sidste hvilested.

Vi kan bidrage med stort lokalkendskab og omsorgsfuld begravelseshjælp. Vi støtter og guider dig trygt gennem de mange procedurer, så du får den fornødne ro og det rette overblik i en svær tid.

Da vi er lokalt orienterede, har hver bedemand gode relationer til byens præster samt indgående kendskab til kirker og kirkegårde i området.

Begravelse og bisættelse i Gentofte

Hos Bedemand Bytoft bliver du mødt af erfarne bedemænd, der respektfuldt yder den fornødne støtte. Vi vægter altid omsorg og nærvær højt i vores daglige arbejde med pårørende.

Vi servicerer borgere i hele Gentofte, Klampenborg, Skovshoved, Charlottenlund, Hellerup, Dyssegård og Vangede. Vi har en stærk lokal forankring, og du kan trygt kontakte os døgnet rundt.

Har du brug for hjælp til sorgbearbejdning, hjælper vi dig gerne i kontakt med en professionel, der kan hjælpe dig gennem den svære tid.

Bedemand Hellerup

Vi hjælper med det praktiske

Du får tilknyttet din personlige bedemand i Ordrup, Hellerup eller omegn, der hjælper dig med det praktiske, så du kan koncentrere dig om planlægningen af det sidste farvel.

Bedemanden anmelder dødsfaldet til begravelsesmyndigheden, som underretter skifteretten, folkeregistret og det sociale udvalg. Din bedemand rådgiver dig om ceremonien, det kan fx være valg af salmer i kirken eller kapellet.

Har du brug for det, kan din bedemand også rådgive dig i forhold til begravelseshjælp.

Rimelige priser

At benytte en traditionel, lokal bedemand behøver ikke være dyrt, der er forskellige prisniveauer, så alle kan være med.

Det er også muligt for dig, selv at tage dig af noget af det praktiske, hvis du måtte ønske det. Vi sammensætter vores ydelser, så de bliver på lige det niveau, du ønsker.

Du kan se nogle priseksempler her, og du kan også ringe til vores bedemand og få et tilbud baseret på dine konkrete ønsker.

Kontakt os – vi har døgnåben

I vores begravelsesforretning sidder der en bedemand klar ved telefonen, hele døgnet.

Du kan både komme i kontakt med os på 39 65 07 07, og du kan også sende os en mail her

så vender vi hurtigt tilbage til dig.