Bedemanden Helsinge

Velkommen hos Bedemanden Helsinge

Står du i den svære situation, at et elsket menneske er gået bort, står bedemændene hos Bedemanden Græsted klar til at støtte dig.

Vi tager os af mange forskellige opgaver, og vi kan hjælpe dig med alt det praktiske, så du har en tryg sparringspartner i den svære tid, der følger.

Adresse Information

Kirkegade 7, 3200 Helsinge
Tlf. 48 79 55 00

Vores bedemand er der for dig

Hos Bedemanden Helsinge er vi der for dig, når du har mest brug for det. Vi har mange års erfaring fra arbejdet med pårørende, og vi ved, hvordan vi støtter dig bedst muligt, ligesom vi naturligvis bruger al den tid, der er nødvendig, for at du kan føle dig tryg.

Vi har både mandlige og kvindelige bedemænd, og du vælger selv, hvem du gerne vil have fast tilknyttet

Samtaler hvor du ønsker det

Når vi skal afholde samtaler, kan vi gøre det, hvor du ønsker.

Det kan både være i vores hyggelige lokaler i Helsinge, hos afdøde, hjemme hos dig eller hvor du måtte ønske det. Og samtaler kan afholdes lige præcis, når du ønsker det.

Bedemanden Helsinge er en veletableret bedemandsforretning

Hos Bedemanden Helsinge har vi dannet smukke rammer om begravelser og bisættelser i mange år. Vi har derfor helt styr på forløbet og de mange praktiske ting, der skal tages hånd om, for at ceremonien bliver en mindeværdig begivenhed, du kan huske tilbage på med glæde.

Vores afdeling i Helsinge har eksisteret i mange år, og vores bedemænd har derfor stærke relationer til byens præster samt et solidt kendskab til Helsinge og omegns lokale kirker og kirkegårde.

Vi tager os af praktikken

Der er mange praktiske ting, du skal forholde dig til efter et dødsfald, og vi rådgiver og støtter dig, så du kan være sikker på, at intet overlades til tilfældigheder. Læs eventuelt mere om vores opgaver eller se en guide for efterladte her.

Det er ikke alle, der ved deres bortgang har udfyldt et ”sidste vilje” dokument. Såfremt afdøde ikke har nedfældet ønsker til bisættelse/begravelse, er det dig, der skal tage de vigtige beslutninger. Ønskes ceremonien afholdt i kirke eller kapel, skal afdøde begraves eller bisættes, ønskes der gravsted med gravsten eller er noget mere utraditionelt som fx en maritim begravelse mere i afdødes ånd?

Der er mange spørgsmål, der dukker op undervejs, og vores bedemand står altid klar til at hjælpe med at tage de svære beslutninger, hvis du har brug for det.

Fornuftige priser

Hos Bedemanden Helsinge er priserne ikke ublu, og vi udarbejder en fast pris baseret på de ønsker og behov, du konkret har.

Og det bør nævnes, at det ikke er dyrere at anvende en traditionel bedemand end en bedemand på nettet, selvom du hos førstnævnte får personlig og nærværende støtte.

Hvis du vil se eksempler på vores priser, kan du finde dem her. Du kan også ringe til en bedemand hos os, så kan du med det samme få et overslag på vores ydelser.

Ring til os

Hos Bedemanden Helsinge kan du altid komme i telefonisk kontakt med en bedemand.

Vi kan kontaktes på 48 79 55 00. Du kan også vælge at sende os en mail her

Vi vender snarest muligt tilbage til dig.