Bedemand Græsted & Gribskov

Velkommen hos din bedemand i Gribskov og Græsted

Hos Bedemand Bytoft står vores bedemænd i Græsted og Gribskov klar til at hjælpe dig gennem en svær periode.

Vi hjælper dig med alt det praktiske, og vi tager vores opgaver alvorligt, så du kan være tryg ved, at du behandles på en professionel og omsorgsfuld måde. Kontakt din Græsted og Gribskov bedemand, hvis du har brug for kompetent og professionel begravelseshjælp.

Adresse Information

Kirkegade 7, 3200 Helsinge
(Tidligere Centervejen 23, 3230 Græsted)
Tlf. 48 39 25 01

Vores bedemænd støtter dig

Hos Bedemanden Græsted garanterer vi dig den støtte, du har brug for i en svær tid. Med mange års erfaring fra arbejdet med pårørende ved vi, hvordan vi støtter dig bedst, og vi bruger den tid, der kræves, når en smuk afsked skal planlægges.

Du vælger selv, om du vil tilknyttes en kvindelig eller mandlig bedemand, og vedkommende står til rådighed, når du har brug for det.

Samtaler kan både foregå i hjemmet eller i vores nærmeste afdeling.

Vi har mange års erfaring hos Bedemanden Græsted

Hos Bedemanden Græsted har vi i årevis dannet smukke rammer om begravelser og bisættelser. Derfor ved vi, hvad der kræves, for at alt går op i en højere enhed og ceremonien bliver smuk og mindeværdig.

Vi har i mange år haft afdeling i Græsted, og selvom afdelingen nu er lokeret i Helsinge, er vi lokalt forankret i byen. Vores bedemænd har stærke relationer til byens præster samt indgående kendskab til de lokale kirker og kirkegårde i Græsted og omegn.

Derfor kan vi love dig den bedste rådgivning, naturligt affødt af mange års virke i lokalområdet, hvilket sikrer dig det bedste udgangspunkt for en smuk og personlig bisættelse eller begravelse.

Vi hjælper dig med det praktiske

Der er en del praktiske ting, der skal tages stilling til efter et dødsfald, og vi hjælper dig selvfølgelig, så du kan være sikker på, at intet overlades til tilfældigheder. Du kan læse mere om vores opgaver og også finde en guide for efterladte her.

Har afdøde ikke efterladt sig særlige ønsker til begravelse eller bisættelse, er det op til dig at tage beslutningerne. Var afdøde medlem af Folkekirken, skal ceremonien foregå i kapel eller kirke, skal afdøde begraves eller bisættes, skal der vælges gravsted med gravsten eller ønskede afdøde måske en maritim begravelse på åbent hav?

Disse og eventuelle spørgsmål, der måtte dukke op undervejs, gennemgår vores bedemand naturligvis grundigt med dig, så du har det rette fundament til at træffe de rigtige beslutninger.

Rimelige priser

Hos Bedemanden Græsted sammensætter vi begravelsen eller bisættelsen, så den passer til det niveau, du ønsker. Det er ikke dyrere at gå til en traditionel bedemand end at vælge en bedemand på nettet, hos sidstnævnte skal du dog typisk tage dig af del af det praktiske selv.

Vores bedemænd støtter i det omfang, du har brug for, men den personlige kontakt er du altid sikret.

Du kan finde eksempler på priser her. Du kan også tage kontakt med en bedemand hos os, så kan hun eller han regne ud, hvad vores ydelser kommer til at koste.

Ring til os

Bedemanden Græsted har altid en vagthavende bedemand ved telefonen, også på helligdage og ved højtider.

Du kan kontakte os på 48 39 25 01 eller sende os en mail her

Du hører efterfølgende fra os hurtigst muligt.