Bedemand Virum

Velkommen hos Bedemand Virum / Lyngby Begravelsesforretning

Hos Lyngby Begravelsesforretning i Virum er der en bedemand klar til at støtte dig i livets svære stund.

Vores bedemand kan hjælpe dig med alle de svære beslutninger, der følger efter et dødsfald, og vi tager vores ansvar alvorligt. Derfor kan du kan være tryg, når vi sender din pårørende på den sidste rejse.

Adresse Information

Vi henviser til:
Søborg Hovedgade 169
2860 Søborg
Tlf. 45 87 00 28

Vores bedemand er her for dig

Uanset om du ønsker en mandlig eller kvindelig bedemand i Virum, kan vi hjælpe, og vi bistår med støtte i en svær tid.

Og vi lover dig, du er i trygge hænder hos os, da vores bedemand er professionel og har mange års erfaring, samtidig med vi støtter dig og hjælper dig med planlægningen af den sidste afsked, uanset hvor lang tid det tager.

Og hvis du har spørgsmål, eller blot har brug for at tale med en bedemand i Virum, kan du altid ringe til os, vi svarer hele døgnet.

Samtaler kan både afholdes i vores hyggelige lokaler i Virum, hos afdøde, dig eller hvor du ellers måtte ønske det.

Bedemand Virum / Lyngby Begravelsesforretning er gammel i gårde

Bedemand Virum / Lyngby Begravelsesforretning er en velrenommeret forretning, der i mere end 100 år har skabt smukke rammer om det sidste farvel. Vores bedemand er empatisk og omsorgsfuld, og ved hvor vigtigt det er, at alt bliver talt ordentligt igennem.

Vi rådgiver dig grundigt, så du kan se tilbage på tiden og begravelsen/bisættelsen i forvisning om, at det ikke kunne gøres smukkere eller anderledes.

Vores forretning ligger i Virum og alle vores bedemænd – også den bedemand, du vælger - har gode relationer til sognets præster, og de har også indgående kendskab til de lokale kirker og kirkegårde i Virum og omegn. .

Vores bedemand hjælper dig med alt det praktiske

Der er mange praktiske ting, du skal beslutte i forbindelse med et menneskes bortgang, og vores bedemand i Virum hjælper dig, så du kan være sikker på, at alt bliver planlagt bedst muligt. Du kan her læse mere og også kan finde en guide for efterladte.

Hvis afdøde ikke har efterladt sig særlige ønsker til egen begravelse eller bisættelse, er der en del spørgsmål, du bør stille dig selv.

Skal ceremonien foregå i kapel eller kirke, skal afdøde begraves eller bisættes, og skal der bestilles gravsted med gravsten eller ønskede afdøde måske at ligge på de ukendtes kirkegård, en maritim begravelse? eller måske endda at blive stedt til hvile på privat grund.

Vores bedemand i Lyngby sørger for at rådgive dig i forhold til de mange muligheder og besvare de vigtige spørgsmål, der opstår undervejs, og vi sørger for at gennemgå alt grundigt med dig.

Priser for enhver pengepung

Hos Bedemand Virum / Lyngby Begravelsesforretning sammensætter vi bisættelsen eller begravelsen, så den prismæssigt er overkommelig. Og du skal vide, at det ikke er dyrere at benytte en traditionel bedemand, der kan støtte dig gennem hele forløbet, end en netbedemand hvor du i mange tilfælde selv skal tage dig af meget af det praktiske.

Vores bedemand støtter dig i det omfang, du ønsker, personligt og omsorgsfuldt.

Du kan se vores priseksempler her.  Du kan også ringe til vores bedemand i Virum, så kan han eller hun udfærdige et prisoverslag til dig.

Ring til os

Vi har altid en bedemand klar ved telefonen, døgnet rundt hele året.

Du kan komme i kontakt med vores bedemand i Virum ved at ringe på 45 87 00 28 og du kan sende os en mail her

Vi besvarer mails hurtigst muligt