Bedemanden Helsingør

Velkommen hos Bedemanden Helsingør

Der er mange spørgsmål, der melder sig efter et dødsfald, og det kan være svært at overskue alt det praktiske, samtidig med man skal forholde sig smerten og savnet.

Hos Bedemanden Helsingør har vi en bedemand klar til at støtte og tale med dig hele døgnet.

Vi kan hjælpe dig med det praktiske, vi tager vores opgaver alvorligt, og vi støtter dig professionelt og omsorgsfuldt i en svær tid.

Adresse Information

Tidligere Rosenkildevej 47, 3000 Helsingør
Vi henviser til Helsingørsgade 35, 3400 Hillerød
Tlf. 49 70 26 14

Vores bedemænd er til for dig

Hos Bedemanden Helsingør står vores bedemand klar til at støtte dig i den svære tid, der følger efter et dødsfald. Alle vores bedemænd har mange års erfaring og ved, hvordan de støtter dig bedst muligt i den aktuelle situation. Og vi bruger den tid, der kræves for at sikre en smuk afsked.

Vi har både mandlige og kvindelige bedemænd tilknyttet vores forretning, og du kan selv bestemme, hvem du ønsker dialogen med. Især i en sårbar tid er kemi vigtigt, og du skal derfor støttes af den person, der passer bedst til dig.

Det er også helt op til dig, om samtaler skal foregå i vores forretning, hjemme hos dig eller et helt tredje sted, og vi planlægger samtalerne efter din kalender.

Bedemanden Helsingør har stor erfaring

Vi har arrangeret smukke og unikke begravelser og bisættelser i mange år, men da to begravelser ikke er ens, bliver det aldrig hverdag for os. Alligevel har vi den grundlæggende viden om, hvad der kræves, for at ceremonien bliver en enestående og mindeværdig begivenhed.

Vi har altid drevet forretninger i Nordsjælland, og også i Helsingør, så vi har stærke relationer til både kirker og præster i området. Derfor ved vi også, hvad der kan lade sig gøre, og hvordan den sidste afsked bliver helt i afdødes og de efterladtes ånd.

Vi tager os af det praktiske

Der er mange store beslutninger, der skal tages efter et dødsfald, og vi rådgiver dig naturligvis grundigt, og helt ned i detaljen, så intet overlades til tilfældigheder. Hvis du ønsker at læse mere om vores opgaver og se vores guide for efterladte, kan du klikke her.

Det er ikke altid, afdøde efterlader sig ønsker til begravelse eller bisættelse. Hvis afdøde ikke har efterladt sig konkrete ønsker, er det op til de pårørende at tage beslutningerne. Skal afdøde begraves eller bisættes? Ønskes der en præsts medvirken ved ceremonien, eller skal den foregå i et kapel? Ønskes der gravsted med gravsten, eller skal urnen nedsættes i De Ukendtes fællesgrav?

Vores bedemand gennemgår de forskellige muligheder med dig, så du er ordentligt klædt på til at træffe de rette beslutninger.

Hvad koster det?

For at kunne give en eksakt pris på vores ydelser, kræver det, at vi er informeret om de konkrete omstændigheder, men prismæssigt er vi rimelige.

Om du vælger en traditionel bedemand som os eller en internetbaseret bedemand, gør ikke den store forskel prismæssigt, men hos os er du tilknyttet den samme bedemand, der er tilgængelig gennem hele forløbet.

Hvis du vil se priseksempler, kan du finde dem her. Du kan også tage kontakt med en bedemand i forretningen og få udfærdiget et konkret, uforbindende tilbud nu.

Kontakt os

Bedemanden Helsingør har en bedemand siddende klar ved telefonen hele døgnet, så vi lover dig, du ikke ringer forgæves.

Du kan kontakte os på 49 70 26 14, eller du kan sende os en mail ved at klikke her

Du hører fra os umiddelbart efter vi har modtaget din besked.