Bedemand Gilleleje

Velkommen hos Bedemanden Gilleleje

Hos Bedemand Bytoft står vores bedemænd Gilleleje klar til at hjælpe dig gennem en svær periode.

Tryghed hos din bedemand i Gilleleje

Vi hjælper dig med alt det praktiske, og vi tager vores opgaver alvorligt, så du kan være tryg ved, at du behandles på en professionel og omsorgsfuld måde.

Adresse Information

Kirkegade 7, 3200 Helsinge
Tlf. 48 30 00 14

Vi er her for at støtte op om dig

Bedemændene hos Bedemanden Gilleleje lover dig god støtte i en svær tid.

Du er i kompetente hænder, med mange års erfaring fra arbejdet med pårørende, og vi tager al den tid, der er brug for, når man skal planlægge den sidste afsked.

Du kan selv vælge, om du vil betjenes af en kvindelig eller mandlig bedemand, og du kan altid ringe til os, hvis du løbende har spørgsmål eller blot har brug for at tale med nogen.

Bedemanden Gilleleje har mange års erfaring

Hos Bedemanden Gilleleje har vi i mange år skabt smukke rammer om begravelser og bisættelser, og vi ved, hvor vigtigt det er, at alle muligheder bliver gennemgået nøje, inden selve ceremonien arrangeres.

Vi er lokalt forankret i Gilleleje, og bedemændene har, alle som en, gode relationer til byens præster samtidig med de har indgående kendskab til de lokale kirker og kirkegårde i Gilleleje og opland.

Derfor er du sikret den bedste rådgivning, der er naturligt affødt af mange års virke i lokalområdet, og derfor kan vi love dig at skabe de bedste rammer om en smuk og personlig bisættelse eller begravelse.

Vi hjælper naturligvis med alt det praktiske

Der er en del praktik forbundet med et dødsfald, og vi hjælper dig gerne, så du ikke behøver bekymre dig om, om alt nu bliver husket og planlagt bedst muligt. Du kan læse mere og også finde en guide for efterladte her.

Hvis ikke afdøde har efterladt sig ønsker til begravelse eller bisættelse, er der flere ting, du skal tage stilling til. Skal ceremonien foregå i en kirke eller kapel, skal afdøde begraves eller bisættes, skal der købes gravsted med gravsten eller ønskede afdøde måske en maritim begravelse?

Ovenstående og alle de mange andre store spørgsmål, der dukker op undervejs, sørger vores bedemand naturligvis for at gennemgå grundigt med dig, så du er klædt ordentligt på til at træffe de rette beslutninger.

Priser hvor alle kan være med

Hos Bedemanden Gilleleje kan vi sammensætte begravelsen eller bisættelsen, så den passer til din pengepung. Og det er ikke dyrere at gå til en traditionel bedemand, der er der for dig gennem hele forløbet, end hvis du vælger en bedemand på nettet, hvor du typisk skal tage dig af en stor del af det praktiske selv.

Vi støtter i det omfang, du finder det nødvendigt, men den personlige kontakt er du garanteret.

Nogle af vores priser finder du her. Du kan også ringe til vores bedemand, så kan han eller hun hurtigt regne ud, hvad du kan forvente, vores ydelser kommer til at koste.

Ring til os nu vi sidder klar ved telefonen

Bedemanden Gilleleje har altid en bedemand siddende klar ved telefonen, døgnet rundt – også på søn- og helligdage.

Du kan komme i kontakt med os ved at ringe på 48 30 00 14 eller du kan sende os en mail her

Vi vender tilbage til dig indenfor kort tid.