Bedemand Gilleleje

Velkommen hos bedemand Gilleleje

Vores bedemand i Gilleleje er klar til at hjælpe dig gennem en svær periode, så du får den bedste afsked. Du kan finde tryghed ved at vælge en lokal bedemand, der kan hjælpe dig med alt det praktiske. Hos Bedemand Bytoft i Gilleleje tager vi vores ansvar og opgaver alvorligt. Derfor kan du være sikker på omsorgsfuld og professionel behandling.

Vi har skabt trygge og rolige rammer om samtalen med vores bedemand i Gilleleje. Vi ønsker at bidrage til en mindeværdig afsked med din kære. Derfor lover vi tæt dialog og lydhørhed gennem hele forløbet. alvorligt, så du kan være tryg ved, at du behandles på en professionel og omsorgsfuld måde.

Adresse Information

Kirkegade 7, 3200 Helsinge
Tlf. 48 30 00 14

Vi er her for at støtte op om dig

Vores bedemænd i Gilleleje lover dig god støtte i en svær tid.

Du er i kompetente hænder, med mange års erfaring fra arbejdet med pårørende, og vi tager al den tid, der er brug for, når man skal planlægge den sidste afsked.

Du kan selv vælge, om du vil betjenes af en kvindelig eller mandlig bedemand, og du kan altid ringe til os, hvis du løbende har spørgsmål eller blot har brug for at tale med nogen. Vores bedemænd i Gilleleje er lokalkendte. De yder omsorgsfuld service, og de støtter gennem hele forløbet. Vi kan både hjælpe med det praktiske, og det ceremonielle, ved en afsked. Derudover sørger vi for at informere og rådgive dig igennem hele forløbet, så du er sikret en smuk afsked helt i afdødes og de efterladtes ånd.

Bedemænd Gilleleje med mange års erfaring

Hos Bedemanden Gilleleje har vi i mange år skabt smukke rammer om begravelser og bisættelser, og vi ved, hvor vigtigt det er, at alle muligheder bliver gennemgået nøje, inden selve ceremonien arrangeres.

Vores bedemænd er lokalkendte i Gilleleje. Derfor har vi indgående kendskab til Gilleje Kirke, og vi har gode relationer til kirkens medarbejdere.

Bedemændenes lokalkendskab og mangeårige erfaring sikrer dig den bedste rådgivning og støtte igennem hele forløbet. Derfor kan vi love dig at skabe de rette rammer om den smukke og personlige begravelse eller bisættelse, du ønsker.

Vi hjælper naturligvis med alt det praktiske

Der er mange praktiske ting at tage stilling til ved et dødsfald, og vi hjælper dig med dem alle. På denne måde kan du være sikker på, at alle muligheder gennemgås, og afskeden bliver planlagt på bedste vis. Se i øvrigt vores guide med gode råd og informationer til at hjælpe de efterladte her.

Hvis ikke afdøde har efterladt sig ønsker til begravelse eller bisættelse, er der flere ting, du skal tage stilling til. Skal ceremonien foregå i en kirke eller kapel, skal afdøde begraves eller bisættes, skal der købes gravsted med gravsten eller ønskede afdøde måske en maritim begravelse?

Ovenstående og alle de mange andre store spørgsmål, der dukker op undervejs, sørger vores bedemand naturligvis for at gennemgå grundigt med dig, så du er klædt ordentligt på til at træffe de rette beslutninger.

Priser hvor alle kan være med

Hos Bedemanden Gilleleje kan vi sammensætte begravelsen eller bisættelsen, så den passer til din pengepung. Og det er ikke dyrere at gå til en traditionel bedemand, der er der for dig gennem hele forløbet, end hvis du vælger en bedemand på nettet, hvor du typisk skal tage dig af en stor del af det praktiske selv.

Vi støtter i det omfang, du finder det nødvendigt, men den personlige kontakt er du garanteret.

Nogle af vores priser finder du her. Du kan også ringe til vores bedemand, så kan han eller hun hurtigt regne ud, hvad du kan forvente, vores ydelser kommer til at koste.

Ring til os nu vi sidder klar ved telefonen

Bedemanden Gilleleje har altid en bedemand siddende klar ved telefonen, døgnet rundt – også på søn- og helligdage.

Du kan komme i kontakt med os ved at ringe på 48 30 00 14 eller du kan sende os en mail her

Vi vender tilbage til dig indenfor kort tid.