Bedemanden Hornbæk

Velkommen hos Bedemanden Hornbæk

Hos Bedemanden Hornbæk står vores bedemænd klar til at hjælpe dig, hvis du er pårørende til en afdød og skal stå for alt det praktiske. Der er mange spørgsmål, der melder sig efter et dødsfald, og det kan være svært at overskue det hele, samtidig med man skal forholde sig smerten og savnet.

Vi kan støtte dig og hjælpe med det praktiske, vi tager vores opgaver alvorligt, og du behandles på en professionel og omsorgsfuld måde.

Adresse Information

(Fhv. Bedemand Monberg ved Kaj Monberg)
Tidligere Nordre Strandvej 316, 3100 Hornbæk
Vi henviser til Kirkegade 7, 3200 Helsinge

Tlf. 49 70 26 14

Vores bedemænd står til rådighed

Hos Bedemanden Hornbæk er vi der for dig i en svær tid. Vores bedemænd har mange års erfaring, og vi ved, hvordan vi støtter dig bedst. Og når en smuk afsked skal planlægges, kræver det grundig og omhyggelig forberedelse - vi bruger den tid med dig, der kræves.

Med både mandlige og kvindelige bedemænd i vores forretning kan du selv bestemme, hvem du ønsker dialogen med, det er vigtigt, der er god kemi, og din bedemand er nærværende under hele forløbet.

Du bestemmer også selv, om samtaler skal foregå i vores hyggelige lokaler eller hos dig, og samtaler afholdes selvfølgelig, når det er mest bekvemt for dig.

Bedemanden Hornbæk har årelang erfaring

Hos Bedemanden Hornbæk har vi arrangeret smukke og unikke begravelser og bisættelser i mange år. Vi ved derfor, hvad der skal til, for at ceremonien bliver, lige som den ønskes.

Vi har i mange år haft afdelinger i flere byer i Nord, herunder også i Hornbæk. Afdelingen har nu adresse i Helsinge, men vi kører som sagt også gerne hjem til dig, hvis du ønsker det.

Vores bedemænd har stærke relationer til præster i Hornbæk og omegn, og de har også indgående kendskab til kirker og kirkegårde i området.

Vi hjælper dig med alt det praktiske

Der er meget, der skal besluttes efter et dødsfald, og vi rådgiver dig grundigt, så intet overlades til tilfældigheder. Du kan læse mere om vores opgaver og se vores guide for efterladte her.

Såfremt afdøde ikke efterlod sig særlige ønsker, i forhold til begravelsen eller bisættelsen, skal du og de øvrige efterladte tage beslutningerne. Var afdøde medlem af Folkekirken? Skal ceremonien foregå i kapel eller kirke? Skal afdøde begraves eller bisættes? Skal der vælges gravsted med gravsten, eller ønskede afdøde måske en maritim begravelse på åbent hav?

De mange spørgsmål, der måtte dukke op undervejs, kan vores bedemand naturligvis gennemgå med dig, så du har den rette viden til at træffe de rigtige beslutninger.

Hvad koster det?

Det er svært at sætte en konkret pris på en begravelse, da det afhænger af, hvad den skal inkludere, men vores priser er rimelige.

Som udgangspunkt er det ikke dyrere at benytte en traditionel bedemand end en internetbaseret, men når du vælger førstnævnte, er du sikret den nærværende og personlige kontakt.

Du kan finde priseksempler her, eller du kan tage kontakt med en af vores bedemænd, hvor du kan få et konkret tilbud.

Kontakt os

Bedemanden Hornbæk har altid en bedemand siddende klar ved telefonen.

Så du ringer ikke forgæves. Du kan kontakte os på 49 70 26 14, eller du kan sende os en mail her

Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.