Bedemand Hillerød

Velkommen hos bedemand Hillerød

Bedemanden i Hillerød har eksisteret i en lang årrække, og vi har gennem årene hjulpet mange familier i lokalområdet med det sidste farvel. Som din lokale bedemand i Hillerød sørger vi for omsorgsfuld og professionel begravelsesservice.

Med trygge og rolige rammer i Hillerød kan vi altid tilbyde at holde samtalen i vores lokaler, men vi kører også gerne ud til dig.

Vores opgaver som Hillerød bedemand er mange, men vigtigst for os er den tætte dialog med de pårørende. Vi er nærværende under hele forløbet, og vi hjælper dig med at tage en smuk og mindeværdig afsked med et kært menneske.

Adresse Information

Helsingørsgade 35, 3400 Hillerød
Tlf. 48 21 80 80

Erfaren kvindelig eller mandlig bedemand Hillerød

Du kan selv bestemme, om du vil tilknyttes en kvindelig eller mandlig bedemand, det handler om, hvad der gør dig tryg. Vi står klar til at hjælpe, uanset om du ønsker en bededame eller -mand.

Bedemand Bytoft består af erfarne og lokalkendte bedemænd, der omsorgsfuldt og respektfuldt yder den rettidige støtte i en svær tid. Lad os hjælpe med alt det praktiske og det ceremonielle i forbindelse med begravelsen eller bisættelsen.

Vi guider dig sikkert gennem forløbet, så du får den nødvendige ro og den rette rådgivning, du har behov for. Hos os får du nærværende begravelseshjælp og professionel rådgivning fra kompetente bedemænd med mange års erfaring med arbejdet som bedemænd i Hillerød.

Vi er lokalkendte

Fra mange års erfaring med begravelser og bisættelser i Hillerød har vi opnået stor viden om, hvad der er muligt, samt hvad der sætter det bedste, sidste aftryk.

Hos os er alle begravelser og bisættelser forskellige, præcis som mennesker er det. Derfor tager vi altid hensyn til dine ønsker og behov i situationen. Vi har et mangeårigt og godt samarbejde med byens præster, og vi har stort kendskab til områdets kirker og kirkegårde.

Den personlige kontakt er for os nøglen til et vellykket sidste farvel og et fuldendt forløb. Vi gør vores yderste for at imødekomme dine behov og ønsker samt sikre dig høj kvalitet og nærværende service.

Samtaler hos os eller hvor du ønsker

Vi har hyggelige samtalelokaler i vores begravelsesforretning i Hillerød, men vi kører også gerne ud.

Så hvis du foretrækker samtale på hospitalet, plejehjemmet, hos dig eller andetsteds, møder vi naturligvis gerne op. Vi dækker hele Hillerød Kommune og kører bl.a. i Nørre Herlev, Freerslev, Harløse, Tjæreby. Nejede, Tulstrup, Alsønderup, Brendstrup, Gadevang, Hammersholt og Børstingerød.

Vi kører også i øvrige Nordsjælland.

Vi tager os af det praktiske

Der er en masse overvejelser og beslutninger i forbindelse med det praktiske, der skal tages hånd om i forlængelse af et dødsfald. Måske har afdøde ikke efterladt Sidste Vilje dokumenter. I givet fald er det de efterladte, der skal tage beslutningerne. De praktiske forhold og dokumenter, der skal udfyldes, kan føles som en ressourcekrævende opgave midt i en svær tid. Det kan være svært at finde overskuddet, når man som efterladt står midt i sorgen og skal tage stilling til en lang række spørgsmål.

Som din lokale begravelsesforretning hjælper vi dig gennem processen med kyndig og kompetent støtte undervejs. Vi rådgiver dig omhyggeligt, så du kender til muligheder og priser. Du bliver klædt på til at træffe valg, du ikke efterfølgende fortryder, fx fordi du ikke var opmærksom på alle muligheder.

Vores bedemand anmelder dødsfaldet til begravelsesmyndigheden, der giver besked til skifteretten, folkeregistret og det sociale udvalg, og har du brug for yderligere rådgivning fx vedrørende efterlevelsespension eller valg af salmer, kan vi selvfølgelig også hjælpe.

Høj kvalitet og rimelige priser

Vores priser er rimelige, og vi kan godt konkurrere med netbedemandsbranchen, uden dermed at gå på kompromis med vores høje niveau for personlig kontakt.

Vi er klar til at støtte dig, når du har brug for det, og du har altid den samme bedemand tilknyttet gennem hele forløbet. Vi sørger for personlig og professionel begravelsesservice i en svær situation.

Vi er altid klar til at træde til

Har du spørgsmål som ’Hvad koster en begravelse og en bedemand eller til vores ydelser i øvrigt? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar døgnet rundt til at hjælpe dig i en svær situation, og vi kan vejlede dig om de forskellige muligheder.

 

Vi træffes hele døgnet

Vi har altid en bedemand siddende klar ved telefonen, og det gælder alle dage, hele året.

Derfor ringer du aldrig forgæves, hvis du ringer på 48 21 80 80. Du kan også sende os en mail her

så vender vi hurtigt tilbage.