Bedemand Klampenborg & Jægersborg

Velkommen hos Lyngby Begravelsesforretning

Vi har altid bedemænd i Jægersborg og bedemænd i Klampenborg klar til at støtte dig i en svær tid i vores begravelsesforretning i Lyngby.

Vi er her for dig

Vores bedemand i Klampenborg og omegn hjælper dig med alle de praktiske ting, der skal gøres, og vi tager vores arbejde alvorligt. Derfor kan du være sikker på professionel og omsorgsfuld behandling hos os.

Adresse Information

Vi henviser til:
Søborg Hovedgade 169
2860 Søborg
Tlf. 45 87 00 28

Erfaren Jægersborg og Klampenborg bedemand

Bedemændene i Lyngby Begravelsesforretning bistår med støtte i en svær tid.

Du er i kompetente hænder, idet vores bedemand har mange års erfaring, og vi bruger al den tid, der kræves, for at støtte dig og hjælpe med planlægningen af den sidste afsked.

Du bestemmer selv, om du vil have bistand af en kvindelig eller mandlig bedemand, og hvis du har spørgsmål, eller blot har brug for at tale med nogen, kan du altid ringe til os.

Lyngby Begravelsesforretning er gammel i gårde

Lyngby Begravelsesforretning er en gammel og velrenommeret forretning, der i mange år har skabt smukke rammer om den sidste afsked, og vores bedemand ved, hvor vigtigt det er, at alle muligheder bliver præsenteret for dig, så du kan arrangere den ceremoni, der er den rigtige for afdøde, dig og de øvrige pårørende.

Vores forretning ligger i Virum, og vores bedemænd har gode relationer til områdets præster, samtidig med de har indgående kendskab til de lokale kirker og kirkegårde i Lyngby området.

Derfor kan du være sikker på ordentlig rådgivning, der kommer af mange års virke i lokalområdet, og vi lover dig at skabe de bedste rammer om en smuk og personlig begravelse eller bisættelse.

Vores bedemand hjælper naturligvis med alt det praktiske

Der er mange praktiske ting, du skal forholde dig til i forbindelse med et dødsfald, og vi hjælper dig, så du ikke skal bekymre dig om, om alt nu bliver husket og planlagt bedst muligt. Læs mere her hvor du også kan finde en guide for efterladte.

Har afdøde ikke efterladt sig særlige ønsker til begravelse eller bisættelse, er der nogle ting, du skal tage stilling til. Skal ceremonien foregå i kapel eller kirke, skal afdøde begraves eller bisættes, skal der bestilles gravsted med gravsten eller eller ønskede afdøde måske at ligge på de ukendtes kirkegård?

Vores bedemand i Lyngby rådgiver dig i forhold til de mange andre store spørgsmål, der dukker op undervejs og sørger for at gennemgå dem grundigt med dig, så du er klædt på til at træffe de rette valg.

Priser for enhver pengepung

I Lyngby Begravelsesforretning sørger vi for at sammensætte bisættelsen eller begravelsen, så den passer til din pengepung. Og det er ikke dyrere at gå til en traditionel bedemand, der kan støtte dig gennem hele forløbet, end hvis du vælger en netbedemand, hvor du i mange tilfælde selv skal tage dig af en stor del af det praktiske.

Vi kan støtte dig i det omfang, du har brug for, men den personlige og omsorgsfulde kontakt er du garanteret.

Du kan se priseksempler her. Du kan også ringe til vores bedemand, så kan han eller hun hurtigt regne ud, hvad vores ydelser kommer til at koste.

Ring til os

Vi har altid en bedemand i Lyngby siddende klar ved telefonen, døgnet rundt alle årets dage.

Du kan komme i kontakt med os ved at ringe på 45 87 00 28 eller du kan sende os en mail her

Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.